Çair – 2

ARS Projekt vazdhon të investojë në Çair. [Show slideshow] 1 2 ►  

Read More

Garazha dhe Pompa e Benzines LUKOIL – Kumanovë

– Me 9 shkurt 2010 drejtori i ARS Projekt-it z.Qerim Zeqiri në bashkpunim me korporatën e madhe botërore LUKOIL -e perfaqësuar nga drejtori gjeneral Andrej Mihailovic Kuku nënshkruan kontratën për ndërtimin e pompës së benzinës në qendër të Kumanovës për nevojat e Lukoil-it dhe objekt. [Show slideshow]

Read More

Çair – 1

– Me 5 shkurt të vitit 2010 ARS Projekt vendos të investojë në Çair ku ARS Projekt-i paraqitet si investitor dominant 100% si dhe të ndertojë objektin në një afat prej 12 muajsh me sipërfaqe prej 5800 m/2,me parking nëntokë.Objekti në fjale pritet të dorzohet në shtator të vitit 2012. [Show slideshow]

Read More

Ndërtesa – Sheshi Skenderbeu

– Në dhjetor të vitit 2005 kontraktohet objekti ELITTE te Sheshi Skenderbej në Shkup ku ARS Projekt-i paraqitet në rolin e investitorit dominant dhe së bashku me kooperantet e tij kryen objektin me çelësa në dorë në dhjetor të vitit 2008 ku dhe fillon te banojë bleresi i pare i baneses. Objekti ka gjithsejt 16000m/2…

Read More

Ndërtesa – Kisela Voda

– Me 3 prill të vitit 2005 kontraktohet objekti ne Kisela Vodë ne Shkup me sipërfaqe prej 10000 m/2 e cila kryhet në vitin 2007. [Show slideshow]

Read More

Projektimet e ARS Projekt

ARS Projekt posedon LICENCE PER PROJEKTIM dhe këto janë disa nga veprat tona: [Show slideshow] 1 2 ►

Read More

Betonjera

– Me 4 prill të vitit 2000 një grup shokësh afarist ,menaxhues dhe profesionist nga Kumanova themelojnë ndërmarjen ARS Projekt,nën udhëheqjen e Qerim Zeqirit në Prishtinë-R. e Kosovës dhe vendosin të  investojnë në ndërtimin e fabrikës së betonit në hyrje të Prishtinës në lagjën Vetërnik.  [Show slideshow]

Read More

Disa nga objektet më të njohura të betonuara nga ne

Disa nga objektet më të njohura të betonuara nga ne. [Show slideshow]

Read More