Garazha dhe Pompa e Benzines LUKOIL – Kumanovë

– Me 9 shkurt 2010 drejtori i ARS Projekt-it z.Qerim Zeqiri në bashkpunim me korporatën e madhe botërore LUKOIL -e perfaqësuar nga drejtori gjeneral Andrej Mihailovic Kuku nënshkruan kontratën për ndërtimin e pompës së benzinës në qendër të Kumanovës për nevojat e Lukoil-it dhe objekt.